Användarnamn


Lars Winnerbäck

Order Sverige - Order EU - Order outside EULars Winnerbäck - Själ och hjärta, del 1
10" Maxisingel. Limiterad upplaga, 2000 ex. Släpps 21/5

Oslo den 4 april 2021: "I vintras spelade vi in fyra nya låtar på Södra Teatern i Stockholm. Vi valde att spela in just på Södran för att få stå på en scen. För att göra allt så live som möjligt. För att teatern stod tom. Det var känslosamt, efter ett drygt års uppehåll, efter en tuff tid av total jobbtorka för musiker och
tekniker, att ses igen allihop och göra musik, spela tillsammans. Friska, testade, inga kramar och med avstånd och handsprit, men ändå. Fyra dagars paus från tystnaden. Jag tänkte då att EPn kunde blåsa lite extra liv i sommarturnén, men nu är den återigen framflyttad ett år. Det är som det är, det gångna årets mest slitna fras.

EPn heter ”Själ och hjärta, del 1”. Låtarna heter:
1. Själ och hjärta
2. Decembernatt
3. Älvens industrier
4. Skriet

Gemensamt för låtarna är en hunger efter mer själ och hjärta. Jag tycker att det behövs. Det är för trist nu. För lite drömmar och visioner, för mycket ordmärkande och hälpetande. Livemusik, teater och utställningar hjälper oss att inte bara vara i våra egna huvuden. Jag hoppas, och tror, när det öppnar upp igen och allt svämmar över, att vi hittar tillbaka till själ och hjärta.
 Under tiden skriver jag vidare på del två.
Allt gott!"
Lars Winnerbäck
Sorteringsordning:
Format: