Användarnamn


Vera Vinter

Vera Vinters tredje album TIDEN HAR BÖRJAT OM berättar om något som finns långt bort inom oss alla. Något glömt som vi måste minnas. Något förlorat som aldrig försvann. En vandring mellan två världar som är en. Ett litet men starkt ljus skymtas mellan träden. En stjärnklar natt på en höjd. En Rymddrottning som kliver ner på jorden. Tiden har börjat om.
 
Vera Vinter har beskrivits som ”en sann berättare” och hennes musik som ”lika giltig i den största av metropoler som i minsta lilla landsortshåla”. På sitt tredje album sjunger hon med mognad och naivitet om oro, tvivel och makt. I en organisk sammanflätad ljudvärld av orglar, gitarrer och trummor berättas om vad naturen gör med oss och friheten i att stanna ute tills lovikavantarna är dyngsura och fingrarna iskalla. Hon har samarbetat med producenten Johannes Berglund (Jennie Abrahamson, Eva Dahlgren m.fl.) Det är soundet av natt och att vara på väg. Ljuden du hör under en nattlig promenad när mörkret kryper nära.
 
” Kanske är det elgitarrerna, trummorna, vers och refrängers textur, men visst hör vi den svenska folksjälen – Kent. Det är inget som stör, för Vera har egna historier som rör vid nostalgi snarare än melankoli, hoppfullhet snarare än vemod. Det är säreget och spännande.” GAFFA
 
”Hon skriver med en otrolig ärlighet och svärta…” NÖJESGUIDEN
 
”… påminner oss om livets essens.” GAFFA
 
”Rymddrottning bäst just nu” PSL#20
 
”Köld Åt Alla veckans bästa” DAGENS NYHETER

Albumet är handnumrerat , 1-200.
Sorteringsordning:
Format: