Användarnamn


Säkert

ANNIKA NORLIN - MENTOR

Vi känner henne under alias som Säkert! och Hello Saferide men på nya skivan blir hon Annika Norlin även som artist.


Först ut från ”Mentor” (ges ut tidigt nästa år) är det dubbla låtsläppet ”Hydra” och ”Pengar” – den ena på svenska, den andra på engelska, ett upplägg som gäller albumet i stort.

”Den här gången fanns ingen övergripande tanke, snarare en låt för låt-känsla, lite som ett blandband.”

På nya albumet har Annika Norlin jobbat med HYENA/Andreas Söderlund, som även producerade hennes debutskiva.

”Att det blev hälften på svenska och hälften på engelska beror mest på att jag nog skrev texter på bägge språken till de flesta låtarna, sedan tog jag det jag tyckte blev bäst”, säger Annika Norlin. ”Tidigare har jag varit idédriven: ’Nu ska jag göra en sådan här skiva.’ Den här gången fanns ingen övergripande tanke, snarare en låt för låt-känsla, lite som ett blandband.”

Efter att tidigare ha använt alias som Säkert! (för de svenskspråkiga skivorna) och Hello Saferide (för de engelskspråkiga skivorna) blir hon på ”Mentor”, en skiva som förenar de båda språken, Annika Norlin även som artist.

”Själv var jag inne på att ta ett tredje alias men jag fick vänliga tips om att det kanske redan nu är lite svårbegripligt med bara två. Så då svalde jag instinkten och så får jag leva med det läskiga att släppa under eget namn den här gången.”

Sorteringsordning:
Format: