we love music

Användarnamn


Gyllene Tider

Order Sverige - Order EU - Order outside EU

Roxette
 - Per Gessle

GYLLENE TIDER - HUX FLUX HELA SVERIGES DAGBOK
Av Anders Roos & Jan-Owe Wikström

Vad har en Gretsch-gitarr av Bo Diddley-modell att göra med Gyllene Tider? Varför blir Benjamin Ingrosso starstruck av Per Gessle? Hur mycket betyder Gyllene Tider för ÖB:n Micael Bydén? Vad tycker Gabriel Gessle om sin pappas låtar? Vem flyttade ett bröllop, vem åkte från Australien, vem har turnerat med Prince och vem ”dissade” Paul McCartney?
Aldrig tidigare har någon kommit så nära Per Gessle, Micke Syd, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin och Göran Fritzon i Gyllene Tider som i den här fotospäckade boken.

Anders Roos började ta bilder redan i samband med den ”hemliga” skivinspelningen i Harplinge i juni 2022 och Jan-Owe Wikström nedtecknade ”dagböckerna” därifrån och till sista ackordet klingat ut på Gyllene Tiders åttonde sommarturné genom Sverige, Norge och Finland.
Men det är inte enbart ur medlemmarnas eget perspektiv utan även familjerna, artistkollegorna, teknikerna, scenbyggarna, personalen runt omkring, arrangörerna, branschfolket och fansen som alla har sina egna historier att berätta och relation till bandet som i decennier planterat powerpopen i den svenska folksjälen.

Det här är ”Gyllene Tider - Hux Flux hela Sveriges dagbok”. Och lite världens. Med förord av Per Simonsson som regisserat den kommande filmen om Gyllene Tider.

Boken är inbunden i formatet 215 x 280 mm och på 240 sidor.

Köp nu och du får en exklusiv print signerad av fotografen Anders Roos som du kan rama in! (Det finns 10 olika motiv som bifogas random)
Media
Kategori
Typ av utgåva
Label
Lagervara
Kampanjpris
Pris
Gyllene Tider - Konsert 2019
99 kr 189 kr
Film DVD
Köp!
Info
Gyllene Tider - Konsert 2019
219 kr
Film Blu-ray
Köp!
Info
Visar 24 av 24 produkter