RoxettePer Gessles Roxette – Quotes + pics around Europe 2018
Signerad limiterad bok inklusive live-DVD


Roxette slog igenom internationellt nästan över en natt med “The Look” våren 1989 och har sedan dess blivit ett av världens största och mest långlivade band. De har turnerat jorden runt flera gånger, sålt mer än 80 miljoner skivor och dominerat globala försäljningslistor med numera klassiska hits som “The Look”, “Listen To Your Heart”, “It Must Have Been Love”, “Joyride”, “Dangerous”, “Dressed For Success”, “How Do You Do!”, “Sleeping In My Car” och “Wish I Could Fly”.

När Marie Fredriksson av hälsoskäl tvingades avsluta sitt turnerande våren 2016 avslutades ett kapitel i den fascinerande sagan om Roxette. Men sångerna levde kvar i hjärtat hos fans över hela världen.

Ett nytt intressant kapitel skrevs när Roxettes låtskrivare Per Gessle bestämde sig för att tillsammans med sitt band från senaste soloturnén tolka Roxettes klassiska låtar med en delvis ny twist. Hösten 2018 turnerade de Europa runt med fotograf Anders Roos beredd vid scenkanten, i publiken och backstage. Intervjuer med alla i bandet gjoda av Sven Lindström. Välkommen på resan!

Per Gessles Roxette – Quotes + pics around Europe 2018 är en bok på 144 sidor i formatet av en klassiskt 7” singel 17 x 17 cm. Den kommer i en fin box och är producerad i endast 1000 exemplar. Den är individuellt numererad och signerad av Per Gessle. Med boken kommer också en Live DVD från konserten i Göteborg den sista konserten på höstens europa turné. Med boken kommer även en del av tryckpålen som använts för att trycka boken vilken gör varje bok unik.
Sorteringsordning:
Format:
1  2  Nästa »  |  Visa alla
1  2  Nästa »  |  Visa alla