Daniel Lemma


Order Sverige - Order EU - Order outside EU

DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND - PUNCH OF LOVE
Förboka nya albumet på vinyl och få signerat!


En näve kärlek från Daniel Lemma & Hot This Year Band

Daniel Lemma ska höras med ett stort, tajt och pulserade band bakom sig, ett band som kan bära upp hans i grunden souliga låtar och som kan matcha hans särpräglade röst, med lika mycket vibrato som rytmisk punch.

Det är också utgångspunkten för nya albumet “Punch of Love”, en reggaeskiva med fötterna i ett klassiskt sound, med Daniels egen melodiska touch och den oemotståndliga energin från reggaekollektivet Hot This Year Band.
“Första plattan jag köpte överhuvudtaget var Bob Marleys livealbum från The Lyceum och det är genom magin i den inspelningen, genom närvaron och den enorma koncentrationen av andlig och politiska kraft som jag kommit att förstå reggae.” säger Daniel Lemma.

Hot This Year Band har också kompat och producerat artister som Chronixx, Kapten Röd, Etzia och Yellowman och de spelade tillsammans med Daniel på den hyllade skivan “Common Ground” från 2016.

Singeln “One Small Step” har redan roterat på radion i flera månader och i oktober släpptes två nya singlar, “Last Dance” och “No Winners”. Den 22:a februari släpps hela albumet “Punch of Love” (Dextra Music 2018).
Sorteringsordning:
Format: