Gyllene Tider


GYLLENE TIDER - DETEKTIV (Singel) - SLUTSÅLD!
Vi har ett väldigt begränsat antal reserverade till försäljning via våra fysiska butiker på releasedag fredag den 6/12, kl 10.

GYLLENE TIDER - GT 40 HITS MADE IN HALMSTAD!
Bandet med nio liv tackar för sig! ”Unikt” är ett av det svenska språkets mest slitna ord, men ibland håller det faktiskt vad det lovar. För i den svenska pophistorien kommer Gyllene Tider alltid att ha en unik plats.
Alla skäl till detta finns på den här slutgiltiga Gyllene Tider-samlingen, med mängder av klassiker och två outgivna guldkorn: ”Filmen om ditt liv” från inspelningarna av ”Finn 5 fel!” och ”Detektiv” från ”Samma skrot och korn”.
Som extra bonus kommer även ”Du är en gangster, älskling!”, tidigare utgiven på den numera utgångna samlingen ”Halmstads pärlor”. Vi tackar Gyllene Tider för 40 redan klassiska år.
CD och 2LP släpps 6/12

GYLLENE TIDER - 2.019 - EN SISTA REFRÄNG (LTD BENGANS EDITION)
Inbunden Bok
Limiterad Bengans Edition som innehåller en exklusiv print (signerad av fotografen Anders Roos) i storlek 17 x 23 cm

Boken 2.019 - en sista refräng är en exklusiv, nära skildring om ett unikt svenskt bands avskedsturné, från planeringen och skivinspelningen i Provence i Frankrike till repetitionerna och konserterna fram till den allra, allra sista. Men den är också en berättelse om fansen omkring över generationerna, om andra artisters relationer och minnen om bandet, om kemin och det unika soundet, om vardagslivet mellan turneerna och hur Gyllene Tider för all framtid kom att förändra livet för Per Gessle, Mats "MP" Persson, Göran Fritzon, Anders Herrlin och Micke Syd.
Och naturligtvis - en historisk återblick hur allt började, det roliga, det mörka, med mängder av anekdoter och avslöjanden blandat med opublicerade gamla bilder och nytagna där Jan-Owe Wikström och Anders Roos - bakom den rosade "Alla tiders Gyllene Tider" 2013 - återigen har fått ta rygg på Gyllene Tider, ett stycke svensk musikhistoria.

Sorteringsordning:
Format: