Pale Honey

Order Sverige - Order EU - Order outside EU

Pale Honey


CDn är en Digisleeve med uppvik och Vinylen en 180 grams LP med Gatefold, också med uppvik.

Läs recension från Gods is in the TV (9/10)

DN: 4/5
"[Pale Honey] följer upp debuten med elektroniskt anlagd minimalrock, snyggsläpiga sångslingor och ett sound som ibland rider ut stormen med ett mer drömskt shoegazeskimmer.”

Nöjesguiden: 5/6
”Tuva Lodmark och Nelly Daltrey förtjänar er uppmärksamhet. Debuten Fiction kom 2014, och deras andra släpp Devotion gör det tydligt att göteborgsduon redan är oförskämt bekväma i sitt sound, som på LP:n självsäkert pendlar mellan ett gött surfrockband från en Tarantino-film, via riktigt bra minimalistisk rock och vidare till en otröstlig Lykke Li. I Pale Honeys kapabla händer känns det självklart.”

Sonic: 7/10
- ”Kärnfull rock från en duo fulltankad med attityd” (…) ”….även om duon tagit stora kliv musikaliskt sedan dess är det en styrka att hålla kvar och till och med bejaka det där raka och kärnfulla. Att inte göra det hela alltför konstlat och tappa sig själva någonstans på vägen. Just detta lyckas Pale Honey med på nya albumet ’Devotion’."

Gaffa: 4/6
”Pale Honey är självklara, trots att detta bara är bandets andra skiva finns det ett Pale Honey-sound som utmärker sig. Jakten på ett eget uttryck brukar ta tid, dröja. (…) Pale Honey uppvisar sin gitarrbaserade, minimalistiska rock som den var gjuten i bandets själ.”

GP: 3/5
”Ett stort kliv framåt" (...) "Göteborgsduon Pale Honey tar sin musik vidare, men det minimalistiska uttrycket finns kvar."

Sorteringsordning:
Format: