Användarnamn


Anna Järvinen

Order Sverige - Order EU - Order outside EU

ANNA JÄRVINEN - VESTIGIA TERRENT
Det är nu fem år sedan Anna Järvinen gav ut sitt förra album. Livet, arbete, familj har varit i fokus. Men nu är det är äntligen tid för ny musik från denna säregna sångerska och artist. Albumet ”Vestigia Terrent” släpps i april på skivbolaget Sing a Song Fighter.

Anna Järvinen har nu samlat sina allra starkaste låtar och tagit hjälp av gamla vännerna från Dungen som spelar de flesta instrumenten på skivan. Viktigt var att göra detta hos Lars Fredrik Swahn som har en inbjudande studio full av spelglädje och som är en gammal vän och musiker som ofta funnits vid hennes sida musikaliskt.

För att föra in något oväntat och magiskt så togs kontakt med lysande musikern och arrangören Josefin Runsteen (Mariam the Believer) som tillsammans med pianisten Johan Graden har utarbetat stråkarrangemang till albumet. Anna har strävat efter att göra ett album som både finns nära vid din sida i din vardag och som också siktar högt och svävar bland molnen. Resultatet har blivit en glittrande poppärla som både är djupt träffande och behagligt som en sommarbris.

KÖP SIGNERAD VINYL! (Gäller så länge artikeln med Signerad LP finns kvar)
Sorteringsordning:
Format: