Användarnamn


David Vs Goliath

LOOPTROOP ROCKERS
EMBEE
THE CASUAL BROTHERS


PROMOE - THE ART OF LOSING (VINYL) . SLÄPPS 7/6

Promoe från Looptroop Rockers visar inga tecken på att minska ner sin produktivitet även om han nuförtiden kombinerar sitt liv som musiker med juridikstudier. Det har dock medfört att han blivit tvungen att minska ner på studiotiden drastiskt. Därför tog han chansen att komma hem till Västerås under sommarlovet 2018 och spela in ett helt nytt album med bandkollegan Isak'sSon (Cosmic från Looptroop Rockers).

Under några veckor lät de kreativiteten flöda och följde instinktivt vibben. Resultatet blev två album. Ett på svenska (planerad release höst/vinter 2019) och detta på engelska med titeln "The Art of Losing" som nu släpps på vinyl. All artwork, med illustrationer av Klara Bartilsson, är i fyrfärgstryck och innehåller även en innersleeve med texter till låtarna.

Det är ett album som på många sätt är rått och naket. Dels i ljudbilden med också textmässigt. Promoe rappar om komplicerade kärleksförhållanden, samhällsstrukturer, vänskap men också klassiska ämnen som rap och graffiti avhandlas.


Sorteringsordning:
Format: