we love music

Användarnamn


Stilla Havet - Verklighet och fantasi i gruppen VINYL / Pop-Rock hos Bengans Skivbutik AB (3419316)

Stilla Havet - Verklighet och fantasi

119 kr
Singel
 
KÖP
Pris och lagerstatus gäller webbshoppen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Artnr:
3419316
Fakta Ny EP från Stilla Havet, på gränsen mellan verklighetens kedjor och det fria fallet in i dans.

- "Verklighet och Fantasi är sista pusselbiten i trilogin vi skrev under några skälvande dagar i Pyongyang, Nordkorea." säger Elias Eriksson, om låten som släpps på Novoton.

- "Dagarna i Pyongyang blev ett slags avstamp för att ta Stilla Havet vidare. Vardagsslitet hemma på Ringvägen sattes i perspektiv när jag konfronterades med eländet, och den ständigt närvarande domedagen i form av vätebomber och kallt stål." fortsätter Elias.

Den nya medryckande låten heter Verklighet och Fantasi och står i sprickan mellan våra relationers bräcklighet och världens undergång i eld och rök. Med en fot på var sida om dessa mentala monster, med skrikande gitarrer från Ultravox Ha! Ha! Ha! och malande rytmer från det kalla krigets delade Tyskland dånar Stilla Havet vidare. Det är mörkt, hårt och utlämnande.

I videon till 'Verklighet och Fantasi' har Stilla Havet brutit sig ut ur den klaustrofobiska spegelcellen från 'Dansar i Kedjor' till en mörk sal, där gränserna mellan verklighet och fantasi bara definieras av strålar i luften. https://www.youtube.com/watch?v=5QwoL9drH5Q

Trespårs-EP:n (7") släpps 7 september. Efter detta väntar ytterligare livespelningar och utmejslande av albumet som släpps till vintern på Novoton.
Artist: Stilla Havet
Enheter i förpackning: 1 st
Label: Novoton
Lev. Artnr.: NOVO088
Leverantör: Bengans TCB
Media: Singel
Releasedatum: 2018-09-07
Streckkod: 7071245282943
Låtlista
Se fler varor
Andra har köpt: