Användarnamn


Tomas Ledin

Order Sverige - Order EU - Order outside EU

TOMAS LEDIN - SYMPHONIA
2022 har varit ett fantastiskt år för Tomas Ledin. Först 70-årsdag på ett fullsatt Avicii Arena, tv-framträdanden, släpp av nya singeln Långt ute på landet och sen in i turnébussen med utsålda konserter runt om i Sverige, Norge och Finland. Och nu detta, som "grand finale" på jubileumsåret, ett möte med en stor symfoniorkester som har världsrenommé. Albumet är inspelat tillsammans med Kungliga Filharmonikerna under ledning av Peter Nordahl, som även gjort arrangemangen.

”Peter ringde en dag och frågade om jag ville ge mina sånger en ny kontext. Han undrade om vi tillsammans kunde återupptäcka En del av mitt hjärta, Just nu, En midsommarnattsdröm och andra låtar – genom att ta dem till nya musikaliska landskap. Det var en no-brainer, klart jag ville det!”, säger Tomas Ledin.

Symphonia visar en ny sida av Tomas Ledin, med 15 av hans älskade sånger i nya orkesterarrangemang. Symphonia betyder ”samklang”, och det är just vad denna unika konsert bjuder på: ett nyfiket möte över musikaliska gränser.

Albumet släpps 11/11 som en dubbel-LP i en numrerad och limiterad (1000 ex) box med en utökad booklet, en limiterad (1000 ex) och numrerad CD i en 30-sidig bok med hårda pärmar och en vanlig CD i jewel case.
Sorteringsordning:
Format: