Användarnamn


Junior BrielleJUNIOR BRIELLE - TAMPA

BESTÄLL VINYLALBUM OCH FÅ SIGNERAT!
OBS! Det är ett signerat kort i vinylstorlek


Fjolårets stora hype kring Junior Brielle belönar äntligen världen med albumet “TAMPA”. Förra året debuterade dem med EP:n “Blod”, under hösten och vintern har Junior Brielle släppt singlarna “VM 94”, “Love” och “Fem i Fem”. Debutalbumet ”TAMPA” har redan fått fantastiskt mottagande och hyllningar av bl. a. GAFFA, Hymn, GP….

- TAMPA är en skiva om oss, våra gamla romanser och allt vi stör oss på. Sedan vi släppte Blod har vi umgåtts dygnet runt i 365 dagar. Vi äter samma mat, delar samma pengar, umgås med samma vänner, rockar samma jackor och bor i samma lägenhet. Det har inte gjort oss rikare, lyckligare eller till bättre vänner, men vi har antagligen gjort 2019 års bästa popalbum säger bröderna Röhdin.

Junior Brielle har redan hunnit vara nominerade till årets nykomling på Grammis där dem även framförde låten “Love”. Ni har läst om bandet på DN Kulturs framsida och Fredrik Strage med flera musikjournalister har inte direkt hållit tillbaka med superlativen. Under våren har de även mottagit GAFFA-priset för “Årets genombrott” och är sedan tidigare klara för Åre Sessions och den hypade megafestivalen Lollapalooza
Sorteringsordning:
Format: