Användarnamn


Helen Sjöholm & Anna Stadling

HELEN SJÖHOLM & ANNA STADLING - SNÖ & MARSCHALLER
SLÄPPS PÅ CD & VINYL

Beställ och få ett signerat julkort!
(Först till kvarn! Så länge du ser den här texten finns det kvar till dig)

Helen Sjöholm och Anna Stadling växte upp i Sundsvall och lärde känna varandra i skolan och den flickkör de båda sjöng i. Ur musiken växte en stark vänskap fram som följt dem genom alla år – deras karriärer har ibland fört dem åt olika håll, men klangen mellan dem har aldrig tystnat. Den duo som Helen och Anna skapade som tonåringar har återuppstått i omgångar med flertalet lyckade samarbeten genom åren. Idén om en julturné blev till verklighet år 2018 när de begav sig ut i landet med “Sånger i vintertid” – en konsert som blev älskad av både publik och recensenter.
Under hösten 2021 fick vi äntligen höra dem tillsammans igen. De släppte singeln “Julen kan hjälpa” och gjorde tre exklusiva spelningar i Visby och Vara. Nu kan vi med glädje berätta att Helen och Anna återvänder med ett gemensamt album som släpps i oktober – där allt från klassiska jullåtar till nyskrivet material och nya svenska översättningar utlovas.
Albumet är producerat av Tobias Fröberg och har till största del spelats in i Sandkviestudion i Visby. Helen och Anna tog med sig musikerna Jesper Nordenström och Nisse Törnqvist till Gotland och hittade där den ton och det anslag som smyckar hela albumet.
Låtlista: 1. Aldrig ensam 2. Decemberhimlen brinner 3. En skrift i snön 4. Hör du det som jag hör 5. I den bleka vinter 6. Jag tror det kan bli snö i natt 7. Julens ljus 8. O helga natt 9. Precis som i sagorna 10. Snö & marschaller (med Lars Winnerbäck) 11. Vintersång
Sorteringsordning:
Format: