Användarnamn


Gustaf & Viktor Noren


Gustaf & Viktor Noren - Hymns To The Rising Sun
Kreativiteten började liksom bara flöda av sig själv när Gustaf och Viktor Norén bestämde sig för att skriva lite låtar ihop för första gången sedan de var små knattar hemma i Kvarnsveden i Borlänge. Eller som Viktor beskriver processen: ”Det var som när Daniel och Henrik Sedin spelade hockey”

På samma sätt som de rödlätta tvillingarna från Ångermanland hittade varandra med puckarna utan att behöva titta upp hakade bröderna Noréns idéer och uppslag i varandra utan att något egentligen planerades eller diskuterades.  ”Flera gånger visade det sig att vi var för sig hade skrivit praktiskt taget samma låt. Vi var bara på samma våglängd och därför blev processen helt organisk.”

Nu får världen ta del av det sensationella slutresultatet på ”Hymns to The Rising Sun” – brödraduons första gemensamma album, skrivet ihop med nära vännen Björn Olsson (hyllad producent åt bland andra Håkan Hellström, Mando Diao och The Soundtrack of Our Lives). Albumet är inspelat med vad de beskriver som ”Borlänges allra bästa musiker” och jazzikonen Jan Johanssons son Anders Johansson på trummor i sägenomspunna RMV Studios på Skeppsholmen i Stockholm.

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.