Användarnamn


Boppers

THE BOPPERS - WHITE LIGHTNING

The Boppers firar 45 år som band med ett helt nytt album och "White Lightning" är ett album där de bevisar att de fortfarande är ett band som betyder något.

Tillsammans med den legendariske producenten Tomas Skogsberg (The Hellacopters, Backyard Babies etc) låste bandet in sig i Sunlight-studion ute i skärgården under pandemin och spelade in albumet ”White Lightning”! På skivan hittar vi gäster som Chris Spedding och Nicke Andersson från The Hellacopters!

Eller som bandets ena frontman Matte Lagerwall idag uttrycker det: I dessa bluesiga tider vill vi i The Boppers släppa musik som både har spelglädje, lyfter själen och påminner oss om verkligheten.

När musikbranschen förändrades i mitten av 80-talet tog The Boppers några års uppehåll innan de kom tillbaka med nya hitsinglar i början av 90-talet som återigen placerade dem överst på listan. Sedan dess har de blivit en institution i svensk rock ’n’ roll-historia.

"White Lightning" är ett album för gamla fans lika mycket som för nya generationer boppers-diggare och efter 45 år på vägarna låter Boppers hungrigt och är precis som alltid up-to-date.

Eller som Boppers egen slogan: KEEP ON BOPPIN’
Sorteringsordning:
Format:
Boppers - 16 Hits
49 kr 99 kr
CD
Köp!
Info