we love music

Användarnamn


Blackberry Smoke

Be right here - Nytt album från Blackberry Smoke


Den hyllade amerikanska rockgruppen Blackberry Smoke släpper sitt efterlängtade nya album "Be Right Here" på CD och vinyl 16 februari. Albumet, som är producerat den av Grammy-vinnande producenten Dave Cobb, bjuder på en samling av bandets rock 'n' roll-anthems, amerikanska ballader och countryrock-jams över tio spår. Ledande singeln "Dig A Hole", ger en försmak av albumet.

Låten Dig a hole, skriven av sångaren Charlie Starr och keyboardisten Brandon Still, bär ett tankeväckande budskap om att vi alla har en begränsad tid på jorden och att vi bör göra det mesta av den. Albumet, inspelat i Nashvilles historiska RCA Studio A och Cobbs Georgia Mae i Savannah, strävar efter att påminna lyssnarna om vikten av att vara närvarande och leva autentiskt.

Under inspelningen använde bandet en naturlig och rå metod, med alla förstärkare och trummor i samma rum. Detta skapade en autentisk känsla, där varje spår är lika magiskt som det är verkligt. Med särskild gästsång från The Black Bettys blir Be Right Here en hyllning till enkla glädjeämnen i livet, flyktiga ögonblick och små stunder av lycka längs vägen.


Allt från Blackberry Smoke

Blackberry Smoke

Media
Kategori
Typ av utgåva
Label
Lagervara
Release
Pris
Visar 17 av 17 produkter