we love music

Användarnamn


Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room i gruppen CDON - Exporterade Artiklar_Manuellt / Böcker_CDON_Exporterade hos Bengans Skivbutik AB (5506919)
Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room

Lars Sundestrand - Wadling : My Head Is A Crowded Room

489 kr
Kartonnage
 
Pris och lagerstatus gäller webbshoppen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Artnr:
5506919
Fakta Description
Freddie Wadling var punkaren som blev till en av Sveriges mest folkkära artister. Vad få vet om är att han även var en konstnär som tecknade, skissade och målade i princip varje dag fram till sin bortgång. Skapandet var en del i en kaotisk men kreativ vardag, och den väldiga produktionen visar en säregen bildvärld fylld av populär- kultur, skräckteman, citat och samplingar.

I My Head is a Crowded Room har ungdomsvännen Lars Sundestrand samlat över 500 av Freddies verk och han har dessutom letat fram sina egna fotografier från deras tid tillsammans i Göteborg.

I samtal med Bella Wadling, Annika von Hausswolff, Henryk Lipp, Robert Hurula, Peter Hagser, Kent Karlsson, Joakim Lindegren, Maja Björk Lindahl och Michael von Hausswolff låter han de som levt med och påverkats av Freddies konstnärskap berätta sina historier.

Om förlaget Bly:Bly är ett nystartat bokförlag på Hornstull i Stockholm. Utgivningen inriktar sig främst på foto och konst.
Artist: Lars Sundestrand
Enheter i förpackning: 1 st
Label: Mondial
Lev. Artnr.: 9789198888508
Leverantör: Bengans
Media: Kartonnage
Releasedatum: 2023-10-13
Streckkod: 9789198888508
Vikt: 1,800 kg
Låtlista
Se fler varor
Andra har köpt: