Användarnamn


Sophie Zelmani


Order Sverige - Order EU - Order outside EU

SOPHIE ZELMANI - THE WORLD AIN'T PRETTY - REL 23/9

FÖRBOKA CD / LP OCH FÅ SIGNERAT KORT!

Den 23 september släpps Sophie Zelmanis nya album, ”The World Ain't Pretty”. Det är hennes första album med nytt material på tre och ett halvt år. Här finns ovanligt många uptempo-spår – åtminstone med Zelmani-mått mätt – samt en cover.

På albumet fortsätter Sophie sitt mångåriga och lovordade samarbete med producenten, arrangören och gitarristen Lars Halapi. Kvar är också rytmsektionen Peter Korhonen (trummor) och Thomas Axelsson (bas), som lyhört understryker och förstärker låtarnas karaktär. ”Det känns så fint att tänka på mina "bandmedlemmar" att jag nästan får svindel! Hur länge jag har fått ha dem i mitt liv, hur betydelsefulla och viktiga de är både på scenen och utanför. Och som de spelar! Lyhört, varmt och ömsint. Jag är så djupt tacksam för dem och alla de här åren. Det som de ger och gör för mig är enormt”, konstaterar Zelmani..

Hennes texter uttrycker både längtan, oro och hopp och visar att hon över 25 år in i sin skivkarriär, fortsätter att utvecklas som låtskrivare, samtidigt som hon behåller sin mystik. Lägg till detta ett antal subtila stråk- och blåsarrangemang och du har en mångfasetterad, melodirik skiva med lyster och djup.
Sorteringsordning:
Format: